085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Luxebedden.nl Amsterdam

Luxebedden.nl Amsterdam

Koopzondag Uitverkoop

Adresgegevens

Luxebedden.nl Amsterdam
ArenA Boulevard 20
1101 DJ Amsterdam
Nederland
Een afspraak maken

Openingstijden Showroom

13:00 - 17:00
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 21:00
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
11:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden


Totale Leegverkoop bij Luxebedden in Amsterdam

Wegens stopzetting vindt er een totale leegverkoop plaats van Luxebedden Amsterdam. Dit betekent dat álles weg mag tegen zeer hoge kortingen! Grijp nu je kans om een luxe bed voor een zeer scherpe prijs te bemachtigen. Uiteraard is er ook een groot aanbod in matrassen, toppers en beddengoed beschikbaar. Geen lange levertijden want alles kan direct worden meegenomen.

Luxebedden Amsterdam in het kort

- Uitgebreide collectie boxsprings en ledikanten
- 1.150 vierkante meter slaap inspiratie
Overdekt winkelen in Woonmall Villa ArenA
15+ topmerken boxsprings
Technische slaapstudio waar je matrassen kunt uitproberen
Beddengoed studio waar je beddengoed kunt voelen en testen
Kastenstudio waar we jouw kast op maat ontwerpen
Héél veel inspiratie en sfeer proeven
Op donderdag koopavond: tot 21:00 uur geopend
Elke zondag open van 11:00 tot 17:00 uur

 

Jouw bezoek aan Luxebedden Amsterdam    

Luxebedden Amsterdam is gevestigd op de ArenA Boulevard 20 in Woonmall Villa ArenA, het grootste woonwinkelcentrum van Nederland. Villa ArenA is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende richtingen. Vanaf de afslag van de A2 ben je er binnen enkele minuten. Je parkeert snel in een van de parkeergarages in de buurt. Ook met het openbaar vervoer bereik je onze winkel zeer eenvoudig.

Waarom Luxebedden.nl?

Luxebedden.nl is de plek voor boxsprings. Wij hebben jaren ervaring met de verkoop van boxsprings van verschillende merken en zowel in onze webshop als in onze winkels vind je een ruim aanbod. En dat is nog niet alles. Naast boxsprings verkopen we ook ledikanten, matrassen, beddengoed en andere slaapkamer meubels. Je schaft gemakkelijk een compleet nieuwe slaapkamer aan bij Luxebedden Amsterdam.

Onze boxsprings, bedden en matrassen worden geselecteerd op kwaliteit en worden verkocht tegen de scherpste prijzen. Dankzij het ruime aanbod en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen een geschikt bed, matras of meubel te vinden. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Ook vind je in onze winkel een kastenstudio. Hier worden op maat gemaakte kasten van verschillende merken tentoongesteld. Wij kunnen hier voor jou in 3D een kast op maat ontwerpen. Zo creëer jezelf de perfecte garderobe kast voor in je slaapkamer of andere ruimte.

 

Eerst uitproberen, dan kopen!

We begrijpen dat het lastig is om zonder te voelen en proef te liggen een bed, matras of beddengoed aan te schaffen. Daarom kun je in onze winkel in Amsterdam alles uitproberen! Er staan verschillende bedden en slaapsystemen opgesteld, zodat je er even op kunt liggen om te kijken hoe het voelt.

 

Ook hebben we een technisch slapen studio waar verschillende matrassen en lattenbodems zijn opgesteld. Onze slaapadviseurs kunnen je hier onze matrassen laten zien en vertellen over de eigenschappen van de verschillende materialen. Je kunt hier matrassen uitproberen om zo te bepalen welk matras het beste is voor jouw lichaam.

 

In onze beddengoed studio vind je een ruime collectie kussens, dekbedden en ander beddengoed. Ook hier kun je onder andere kussens uitproberen en de verschillende materialen voelen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Het meeste beddengoed is op voorraad en kun je direct na aankoop meenemen uit de winkel.


Vrijblijvend advies én 90 dagen slaapgarantie

Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het uitkiezen van een nieuw bed. Uit alle opties kan het best moeilijk zijn om een goede keuze te maken en daarom adviseren zij je graag. Dit advies is altijd geheel vrijblijvend.

 

Wij zijn overtuigd dat wij voor jou de juiste matras kunnen vinden en vinden het belangrijk dat je echt tevreden bent. Daarom geven we je 90 dagen slaapgarantie. Ben je binnen 90 dagen toch niet tevreden met je nieuwe matras? Dan kun je gewoon terugkomen naar de winkel om het matras om te ruilen. We zoeken samen een ander matras uit dat wél goed is.

 

Zien we je binnenkort in onze winkel? Ons Amsterdams team staat klaar om je te verwelkomen!