Luxebedden.nl Maak kans op een textielpakket!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws. Laat je e-mailadres achter en maak kans op een textielpakket.

0800 - 589 3233 - 7 dagen per week bereikbaar
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afrondenWIN | Laat je gegevens achter en maak kans!


Een nieuw jaar en een frisse start. Een goed moment om ook je slaapkamer op te frissen. Onze stylisten selecteerden twee hippe textielpakketten op basis van huidige interieurtrends en jij maakt kans om één van die pakketten te winnen!

Wat je moet doen? Het is heel eenvoudig. Bekijk hieronder de textielpakketten en kies jouw favoriet. Laat je gegevens achter en maak kans!

* verplicht veld

Trend 1. Bloemen Boost


Waarom zou je de bloemetjes alleen buiten zetten? Haal ze ook eens naar binnen! Bloemenprints verwerk je heel gemakkelijk op een leuke manier in ieder interieur, dus ook op je slaapkamer. Dit is een van de fleurigste design trends van vorig jaar, die zich in het nieuwe jaar vrolijk doorzet.

Pakket bestaat uit:

• 1x Walra dekbedovertrek Flower Rain ter waarde van € 69,95 (240x200-220cm)
• 1x Cinderella dekbedovertrek Klair ter waarde van € 99,95 (240x200-220cm)
• 2x Walra sierkussen Saar ter waarde van € 26,95 (45x45cm)
• 1x Dixxius Premier molton of hoeslaken naar keuze

Trend 2. Cool Metallics


Metaal is stoer en cool. We zien het daarom veel terug in mode en accessoires, maar ook in interieurs. Denk aan het metalen onderstel van de eettafel of metalen kasten, bijzettafeltjes en lampenkappen. Onze stylisten vertaalden dit door naar een strak, modern textielpakket dat perfect aansluit op deze trend.

Pakket bestaat uit:

• 1x Walra dekbedovertrek Birger ter waarde van € 109,95 (240x200-220cm)
• 1x Walra dekbedovertrek Morton ter waarde van € 89,95 (240x200-220cm)
• 1x Walra sierkussen Emma ter waarde van € 34,95 (40x60cm)
• 1x Dixxius Premier molton of hoeslaken naar keuze

Actievoorwaarden winactie 'Textielpakket'

I. Algemeen

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Luxebedden.nl (verder te benoemen: 'de organisator') georganiseerde winactie: "Textielpakket" - Win 1x een textielpakket "Bloemen Boost" of 1x textielpakket "Cool Metallics".
2. Deze actie is alleen geldig in Nederland.
3. Deze actie heeft als doel 2x een textielpakket (1x "Bloemen Boost" en 1x "Cool Metallics") weg te geven. 
4. Deze actie loopt van dinsdag 2 januari tot en met woensdag 31 januari 2018.
5. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.
6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.II. Deelname

1. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Luxebedden.nl, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie en of Luxebedden.nl.
2. Deelname is uitgesloten voor deelnemers onder de achttien jaar evenals voor personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland.
3. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van Luxebedden.nl en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
4. Met je deelname ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Luxebedden.nl.
5. De uiterste datum van deelname is woensdag 31 januari 2018 23.59 uur.
6. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.
7. De winnaar van de actie zal meewerken aan eventuele communicatie uitingen waarbij mogelijk een foto gepubliceerd wordt. Door deelname stelt de deelnemer zich beschikbaar voor een blogartikel over de actie, geschreven door Luxebedden.nl.III. Prijzen

1. In totaal is er 1x textielpakket "Bloemen Boost" en 1x textielpakket "Cool Metallics" te winnen, zoals omschreven bij I.3.
• Pakket "Bloemen Boost" bestaat uit: 1x Walra dekbedovertrek Flower Rain (240x200-220cm), 1x Cinderella dekbedovertrek Klair (240x200-220cm), 2x Walra sierkussen Saar (45x45cm) en 1x Dixxius Premier molton/hoeslaken naar keuze.
• Pakket "Cool Metallics" bestaat uit: 1x Walra dekbedovertrek Birger (240x200-220cm), 1x Walra dekbedovertrek Morton (240x200-220cm), 1x Walra sierkussen Emma (40x60cm) en 1x Dixxius Premier molton/hoeslaken naar keuze.
2. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
3. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
4. De prijswinnaars worden eind week 5 bekendgemaakt via de Luxebedden.nl actiepagina, Facebookpagina en krijgen persoonlijk bericht.

Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.