085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden


Vacature: Vacature Verkoopmedewerker
Over Luxebedden.nl

Luxebedden.nl is een winkelketen met daarnaast een uitgebreide webshop op het gebied van bedden en accessoires. Sfeer, inspiratie en beleving komen tot leven in de winkels met uitgebreide showroom, verspreid over heel Nederland. Als slaapspecialist vind je bij Luxebedden.nl topmerken tegen de beste prijs. Het assortiment bestaat uit een zeer ruime collectie boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed, toppers, bedbodems, garderobekasten en accessoires. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als open, informeel en de medewerkers beschikken over een hands-on mentaliteit.


Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar parttime & weekend
Verkoopmedewerkers 
voor de regio’s: Amsterdam en Utrecht


Heb je een commerciële en servicegerichte instelling, enige verkoopervaring (in de branche) en ben je bereid om in de weekenden te werken, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.


Jouw functie:

Als geen andere weet jij dat niet het product maar de klant centraal staat. Na een gastvrij onthaal en onder het genot van een kop koffie inventariseer je samen met de klant zijn wens. Met jouw gastvrijheid, vakkennis en jouw passie voor de wereld van het slaapcomfort bezorg jij de klant een onvergetelijke merkbeleving die past bij de kwaliteit van Luxebedden.nl. Op een ontspannen en inspirerende wijze weet jij de wensen van de klant concreet te maken en hem een passend aan bod te doen. Het realiseren van verkoopdoelen targets gaat jou gemakkelijk af omdat je de klant op gepaste wijze weet te raken en tevreden hebt gesteld met een goed advies en de aankoop van zijn dromen. Je vindt het geen probleem te werken wanneer de klanten zijn vrij zijn; juist dan boek jij je verkoopdoelstellingen.


Wat vragen wij van jou?

  • •  MBO+ werk- en denkniveau
  • •  Klantvriendelijke en servicegerichte instelling
  • •  Representatief en communicatief vaardig
  • •  Bij voorkeur ervaring in het voeren van verkoopgesprekken
  • •  Je bent flexibel beschikbaar, ook op zondag

Arbeidsvoorwaarden

Luxebedden kent marktconforme arbeidsvoorwaarden en biedt je een dynamische werkomgeving met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar: w-en-s@luxebedden.nl


Dienstverband: Parttime
Startdatum: Per direct

Acquisitie door derden naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.

Algemene Voorwaarden SprayPay


SprayPay – Gespreid betalen Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.


Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

• Inkomsten / lasten toets
• Identificatie met behulp van IDIN
• Overeenkomst digitaal accepteren
• Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt (gehele proces duurt slechts enkele minuten). Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven. Het is vervolgens ook toegestaan om het volledige bedrag boetevrij af te lossen!


Bereken je maandlasten op basis van 36 maanden.