085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

Wat doen wij

Met ons hoofdkantoor gevestigd in Uden, zes filialen verspreid over Nederland en de grootse webshop op slaapkamergebied van Nederland bieden wij iedereen een uitgebreid assortiment bedden, boxsprings en meer van de beste topmerken. Op onze webshop kijk je op jouw gemak rondkijken en laat jij je volop inspireren door het riante en complete aanbod. Gemakkelijk en snel stel je in de webshop je eigen boxspring samen. Online én in de winkel staat dagelijks een deskundig en gedreven team klaar, om al je vragen te beantwoorden en onze slaapadviseurs geven je graag een persoonlijk advies.

Luxebedden.nl levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Door onze lange en goede relaties met onze leveranciers, zijn wij in staat om alle A-merken tegen zeer goede prijzen aan te bieden.

Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.

Algemene Voorwaarden SprayPay


SprayPay – Gespreid betalen Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.


Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

• Inkomsten / lasten toets
• Identificatie met behulp van IDIN
• Overeenkomst digitaal accepteren
• Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt (gehele proces duurt slechts enkele minuten). Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven. Het is vervolgens ook toegestaan om het volledige bedrag boetevrij af te lossen!


Bereken je maandlasten op basis van 36 maanden.