085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

Klantenservice: Retouren & Annuleren

Terug naar overzicht

Klachten

Mocht je onverhoopt een klacht of servicevraag hebben, dan kun je via onderstaande link direct online een service/klachtenformulier invullen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en klik op 'Verstuur'. Wij zullen jouw aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen en je zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van de afwikkeling.
 
Ga naar het online serviceformulier >

Retouren

Omdat veel van de online artikelen op maat worden besteld bij de leveranciers, is het retour nemen van artikelen helaas beperkt mogelijk. 

Standaardartikelen zoals bedtextiel (denk aan: dekbedden, hoeslakens, hoofdkussens en dekbedovertrekken) kun je retourneren indien deze ongebruikt en onbeslapen zijn. boxsprings, ledikanten, matrassen en lattenbodems kunnen wij helaas niet retour nemen. Deze worden namelijk altijd op maat en naar uw wens besteld. Dit zijn geen voorraadartikelen en kunnen dus niet geretourneerd worden.

Retourneren in de winkel

Wij bieden in onze winkels een 90 dagen omruilgarantie op alle boxsprings en matrassen. Meer informatie over de 90 dagen omruilgarantie >.

Retourkosten

De kosten voor het retoursturen van artikelen zijn geheel voor jouw eigen rekening en jouw eigen risico. Je mag online gekochte artikelen (met uitzondering van: boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden.

Zodra wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten wij een eventueel betaald bedrag binnen 14 dagen terug. 

Annuleren

Wanneer je een online bestelling ongedaan wilt maken (wilt annuleren) dan dien je dit uiterlijk binnen 14 dagen schriftelijk of per e-mail te doen.

Wanneer je in een van onze winkels een order hebt geplaatst en deze wilt annuleren of wijzigen, dien je dit binnen 48 uur schriftelijk of per e-mail te doen. Indien je deze order na 2 tot 7 werkdagen wilt wijzigen, worden kosten van €200,- in rekening gebracht. Bij wijzigingen na 7 werkdagen worden 30% annuleringskosten berekend.

In het geval van op maat gemaakte producten, kan het zijn dat de order niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden. Als je toch wilt annuleren, zijn wij, geheel volgens de CBW-voorwaarden, genoodzaakt annuleringskosten te berekenen. Je hebt de mogelijkheid de koop op afstand te annuleren. Indien je een bestelling wilt annuleren nadat je al bent geïnformeerd dat de (deel)levering plaats kan vinden, dan zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen.

Annuleringsvoorwaarden
Je komt alleen in aanmerking voor annulering als je aan de volgende voorwaarden voldoet:
- Je laat ons tijdig schriftelijk weten dat je de koop op afstand annuleert, door een e-mail te sturen naar info@luxebedden.nl.
- Annuleren is niet mogelijk bij op maat gemaakte producten of een product van persoonlijke aard. Een product dat voor je persoonlijk is samengesteld, denk aan een matras, bedbodem, topmatras, nachtkastje of boxspring.
- Nadat je geïnformeerd bent dat de (deel)levering plaats kan vinden kun je de bestelling niet kosteloos annuleren. Wij moeten hiervoor 50% annuleringskosten in rekening brengen (volgens de algemene voorwaarden van het CBW).

Wijze van retoursturen

Online bestelde artikelen (zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, dekbedovertrekken, etc.) die niet zijn gebruikt en/of beslapen zijn, kun je binnen 14 dagen retoursturen naar:

Luxebedden.nl
Frontstraat 14
5405 AK  Uden

Retourkosten

De retourkosten zijn voor eigen rekening (gemiddeld zijn de kosten hiervan € 6,95 met PostNL). Het verzenden van producten is voor eigen risico. Pak het daarom goed in. We adviseren je een begeleidend schrijven bij jouw retourzending te voegen zodat de retourzending gemakkelijk verwerkt kan worden en het betaalde bedrag snel teruggestort kan worden. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je ons bereiken per e-mail: info@luxebedden.nl of telefonisch via: +31 (0)85 - 064 0741 .
Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.

Algemene Voorwaarden SprayPay


SprayPay – Gespreid betalen Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.


Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

• Inkomsten / lasten toets
• Identificatie met behulp van IDIN
• Overeenkomst digitaal accepteren
• Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt (gehele proces duurt slechts enkele minuten). Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven. Het is vervolgens ook toegestaan om het volledige bedrag boetevrij af te lossen!


Bereken je maandlasten op basis van 36 maanden.