085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
1
  • Dixxius Green Latex Hoofdkussen
    1x
    Dixxius Green Latex Hoofdkussen
    € 59,50
1 Product - gratis bezorgd€ 59,50
Bestelling afronden

Klantenservice: Retouren & Annuleren

Terug naar overzicht

Klachten

Mocht u onverhoopt toch een klacht of serviceaanvraag hebben, dan kunt u ons hiervan per mail op de hoogte brengen. U kunt uw contactaanvraag mailen naar contact@luxebedden.nl 
Wij zullen uw aanvraag binnen 48uur in behandeling nemen en u z.s.m. op de hoogte stellen van de afwikkeling hiervan.
 

Retouren

Het herroepingsrecht geldt alleen voor producten die je in onze webshop hebt besteld. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst in één van onze winkels, dan mag je de koopovereenkomst niet herroepen. In geval het product voor jou op maat gemaakt is dan wel duidelijk persoonlijk van aard is, kun je de koopovereenkomst niet herroepen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer jouw boxspringcombinatie niet kan worden samengesteld in de configurator.

Zodra je ons hebt laten weten dat je de koop op afstand ontbindt, zullen wij de order annuleren. Indien je de goederen reeds hebt ontvangen dien je deze retour te sturen. Als het product via een pakketdienst is geleverd, vragen we jou om het product terug te sturen. 

De retourbetaling vindt alleen plaats als het product door Luxebedden in ontvangst is genomen of wanneer wij een bewijs hebben ontvangen dat het product is teruggezonden.

De voorgaande voorwaarden gelden vanzelfsprekend niet als je een gegronde klacht over het product hebt die onder de wettelijke garantie of de extra garanties van Luxebeden valt. Hierbij zou je optioneel nog het volgende toe kunnen voegen: Wanneer bij retourname blijkt dat het product is beschadigd of gebruikt is, dan ben jij als consument aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. De waardevermindering brengen wij bij jou in rekening en indien mogelijk verrekenen wij dit met het bedrag dat wij jou nog moeten terugbetalen.

Retourneren in de winkel

Wij bieden in onze winkels een 90 dagen omruilgarantie op alle boxsprings en matrassen. Meer informatie over de 90 dagen omruilgarantie >.

Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor jouw rekening. Indien het product niet per gewone post retour gezonden kan worden, kunnen wij het product bij je ophalen. De kosten hiervoor bedragen €115,00 en komen voor jouw rekening.

Het totale aankoopbedrag (inclusief eventueel berekende bezorgkosten) wordt binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst op jouw rekening teruggestort. Eventuele retourkosten zullen wij verrekenen met dit bedrag. 

Zodra wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten wij een eventueel betaald bedrag binnen 14 dagen terug. 

Annuleren

Wanneer je een online bestelling ongedaan wilt maken (wilt annuleren) dan dien je dit uiterlijk binnen 14 dagen schriftelijk of per e-mail te doen.

Wanneer je in een van onze winkels een order hebt geplaatst en deze wilt annuleren of wijzigen, dien je dit binnen 48 uur schriftelijk of per e-mail te doen. Indien je deze order na 2 tot 7 werkdagen wilt wijzigen, worden kosten van €200,- in rekening gebracht. Bij wijzigingen na 7 werkdagen worden 30% annuleringskosten berekend.

In het geval van op maat gemaakte producten, kan het zijn dat de order niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden. Als je toch wilt annuleren, zijn wij, geheel volgens de CBW-voorwaarden, genoodzaakt annuleringskosten te berekenen. Je hebt de mogelijkheid de koop op afstand te annuleren. Indien je een bestelling wilt annuleren nadat je al bent geïnformeerd dat de (deel)levering plaats kan vinden, dan zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen.

Annuleringsvoorwaarden
Je komt alleen in aanmerking voor annulering als je aan de volgende voorwaarden voldoet:
- Je laat ons tijdig schriftelijk weten dat je de koop op afstand annuleert, door een e-mail te sturen naar info@luxebedden.nl.
- Annuleren is niet mogelijk bij op maat gemaakte producten of een product van persoonlijke aard. Een product dat voor je persoonlijk is samengesteld, denk aan een matras, bedbodem, topmatras, nachtkastje of boxspring.
- Nadat je geïnformeerd bent dat de (deel)levering plaats kan vinden kun je de bestelling niet kosteloos annuleren. Wij moeten hiervoor 50% annuleringskosten in rekening brengen (volgens de algemene voorwaarden van het CBW).

Wijze van retoursturen

Online bestelde artikelen (zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, etc.) die niet zijn gebruikt en/of beslapen zijn, kun je binnen 14 dagen retoursturen naar:

Luxebedden.nl
Frontstraat 14
5405 AK  Uden

Retourkosten

De retourkosten zijn voor eigen rekening (gemiddeld zijn de kosten hiervan € 6,95 met PostNL). Het verzenden van producten is voor eigen risico. Pak het daarom goed in. We adviseren je een begeleidend schrijven bij jouw retourzending te voegen zodat de retourzending gemakkelijk verwerkt kan worden en het betaalde bedrag snel teruggestort kan worden. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je ons bereiken per e-mail: info@luxebedden.nl of telefonisch via: +31 (0)85 - 064 0741 .