• 8.4/10 op Trustpilot
  498 beoordelingen

  Luxebedden.nl is top beoordeeld

  Wij doen er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken, klanten waarderen dat en beoordelen ons met een 8.4 gemiddeld!

 • Gratis montage en levering
  tot in de slaapkamer

  Gratis bezorging

  Alle bestellingen boven € 35,- worden GRATIS bezorgd! Grotere artikelen zoals matrassen, toppers en complete boxsprings worden door onze bezorgers geleverd en gemonteerd op de door u gewenste plaats. Alle verpakkingsmaterialen nemen we uiteraard mee terug.

 • 7 Showrooms
  in Nederland

  7 Showrooms in Nederland

  Al onze showrooms zijn minimaal 1000m2 en te vinden in Breda, Emmen, Rotterdam, Uden, Utrecht, Duiven en Amsterdam

 • Omruilgarantie
  binnen 90 dagen

  Omruilgarantie

  Laat onze slaapadviseurs u een persoonlijk advies geven voor een bed, boxspring of matras. U krijgt van ons dan 90 dagen omruilgarantie omdat wij zó zeker zijn van ons advies.

  Meer weten?
 • 0800 - 589 3233
  7 dagen per week 

  Hulp of advies nodig?

  Maandag 09:00 - 21:00
  Dinsdag 09:00 - 21:00
  Woensdag 09:00 - 21:00
  Donderdag 09:00 - 21:00
  Vrijdag 09:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag 11:00 - 17:00

Menu
Winkelmand 0 Producten € 0,00
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

Klantenservice: Levering

Terug naar overzicht

Afleveren artikelen

Luxebedden.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of op jouw afleveradres) bezorgd worden. In dat geval maak je met de afdeling 'Orderverwerking' een afspraak voor levering op een door jou bepaalde werkdag.

Gratis bezorging
Alle bestellingen boven € 35,- worden gratis bezorgd. Of het nu gaat over een hoeslaken, hoofdkussen, matras of complete boxspringset. Tevens versturen wij bestellingen boven de € 250,- gratis onder rembours.

Levering in de slaapkamer
Alle matrassen, bedden en boxsprings vanaf € 400,- worden gratis geleverd in de slaapkamer. 

Kleine artikelen
Kleine goederen zoals dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken, etc. versturen wij met een pakketdienst (GLS). Je ontvangt een e-mail met de Track&Trace gegevens van de pakketdienst zodat je, jouw pakketje kunt volgen. Op de dag van levering zal de hele dag iemand beschikbaar moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen. Wanneer je gekozen hebt voor betaling bij levering, dien je bij de chauffeur contant te betalen.

Grote artikelen
Grote artikelen zoals bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, etc. worden door onze eigen bezorgers of door onze transporteur geleverd. Zodra jouw bestelling bij ons gereed staat, nemen wij telefonisch contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak. Je kunt dan zelf aangeven op welke werkdag je jouw bestelling geleverd wilt hebben. Het is helaas niet mogelijk een dagdeel of tijdstip af te spreken. 

Wanneer je gekozen hebt voor betaling bij levering (rembours) dan kun je bij levering de bezorgers met PIN of contant betalen. Zorg ervoor dat jouw pinlimiet toereikend is, zodat je zonder problemen het bedrag kunt pinnen. Je kunt in veel gevallen de bank een dag voor levering bellen om jouw pinlimiet te verhogen.

Levertijden

Op iedere productpagina vind je de verwachte levertijd van het product. In het productoverzicht van jouw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dien je in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Luxebedden.nl doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij afhankelijk van de fabrikanten/ leveranciers en transporteurs van de producten. Je hoeft jouw bestelling niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. Je kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift (met een maximum van 6 maanden), wij reserveren dan jouw bestelling voor je en houden ze in ons magazijn. Ze worden dan uitgeleverd op de datum die door jouw is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor jou en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en jij verzekerd bent van de correcte levering, tevens voorkom je in de tussentijd het risico van eventuele prijsverhogingen.

Wijze van aflevering

Hieronder vind je per artikelgroep de wijze van levering/aanbieden:

Bedtextiel
Deze artikelen zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, etc. worden door GLS aan de voordeur overhandigd.

Matrassen
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Bedbodems
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Ledikanten
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

Boxsprings
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

*Op de Waddeneilanden vindt géén montage plaats, met uitzondering van Texel

Kosten afleveren

Luxebedden.nl brengt hiervoor kosten in rekening conform onderstaand:

Bestellingen onder een orderbedrag van € 35,- worden belast met € 4,95 verzendkosten.
Bestellingen boven een orderbedrag van € 35,- worden gratis geleverd. 

* Deze prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland (inclusief Texel en exclusief de overige Waddeneilanden) en België.
* Prijzen zijn inclusief BTW
* Pinnen van het bedrag is alleen mogelijk bij bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems.

Algemeen
Indien je niet aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden door ons gemaakte vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.
Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTINGOP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.