085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden

Klantenservice: Levering

Terug naar overzicht

Afleveren artikelen

Luxebedden.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of op jouw afleveradres) bezorgd worden. In dat geval maak je met de afdeling 'Orderverwerking' een afspraak voor levering op een door jou bepaalde werkdag.

Gratis bezorging
Alle bestellingen boven € 35,- worden gratis bezorgd. Of het nu gaat over een hoeslaken, hoofdkussen, matras of complete boxspringset. Tevens versturen wij bestellingen boven de € 250,- gratis onder rembours.

Levering in de slaapkamer
Alle matrassen, bedden en boxsprings vanaf € 400,- worden gratis geleverd in de slaapkamer. 

Kleine artikelen
Kleine goederen zoals dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken, etc. versturen wij met een pakketdienst (GLS). Je ontvangt een e-mail met de Track&Trace gegevens van de pakketdienst zodat je, jouw pakketje kunt volgen. Op de dag van levering zal de hele dag iemand beschikbaar moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen. Wanneer je gekozen hebt voor betaling bij levering, dien je bij de chauffeur contant te betalen.

Grote artikelen
Grote artikelen zoals bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, etc. worden door onze eigen bezorgers of door onze transporteur geleverd. Zodra jouw bestelling bij ons gereed staat, nemen wij telefonisch contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak. Je kunt dan zelf aangeven op welke werkdag je jouw bestelling geleverd wilt hebben. Het is helaas niet mogelijk een dagdeel of tijdstip af te spreken. 

Wanneer je gekozen hebt voor betaling bij levering (rembours) dan kun je bij levering de bezorgers met PIN of contant betalen. Zorg ervoor dat jouw pinlimiet toereikend is, zodat je zonder problemen het bedrag kunt pinnen. Je kunt in veel gevallen de bank een dag voor levering bellen om jouw pinlimiet te verhogen.

Levertijden

Op iedere productpagina vind je de verwachte levertijd van het product. In het productoverzicht van jouw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dien je in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Luxebedden.nl doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij afhankelijk van de fabrikanten/ leveranciers en transporteurs van de producten. Je hoeft jouw bestelling niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. Je kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift (met een maximum van 6 maanden), wij reserveren dan jouw bestelling voor je en houden ze in ons magazijn. Ze worden dan uitgeleverd op de datum die door jouw is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor jou en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en jij verzekerd bent van de correcte levering, tevens voorkom je in de tussentijd het risico van eventuele prijsverhogingen.

Wijze van aflevering

Hieronder vind je per artikelgroep de wijze van levering/aanbieden:

Bedtextiel
Deze artikelen zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, etc. worden door GLS aan de voordeur overhandigd.

Matrassen
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Bedbodems
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Ledikanten
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

Boxsprings
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

*Op de Waddeneilanden vindt géén montage plaats, met uitzondering van Texel

Kosten afleveren

Luxebedden.nl brengt hiervoor kosten in rekening conform onderstaand:

Bestellingen onder een orderbedrag van € 35,- worden belast met € 4,95 verzendkosten.
Bestellingen boven een orderbedrag van € 35,- worden gratis geleverd. 

* Deze prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland (inclusief Texel en exclusief de overige Waddeneilanden) en België.
* Prijzen zijn inclusief BTW
* Pinnen van het bedrag is alleen mogelijk bij bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems.

Algemeen
Indien je niet aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden door ons gemaakte vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.
Luxebedden.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een voucher voor:

10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING IN ONZE WEBSHOP!
Nee, bedankt.

Algemene Voorwaarden SprayPay


SprayPay – Gespreid betalen Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.


Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

• Inkomsten / lasten toets
• Identificatie met behulp van IDIN
• Overeenkomst digitaal accepteren
• Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt (gehele proces duurt slechts enkele minuten). Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven. Het is vervolgens ook toegestaan om het volledige bedrag boetevrij af te lossen!


Bereken je maandlasten op basis van 36 maanden.