085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Klantenservice: Levering

Terug naar overzicht

Afleveren artikelen

Luxebedden.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of op jouw afleveradres) bezorgd worden. In dat geval maak je met de afdeling 'Orderverwerking' een afspraak voor levering op een door jou bepaalde werkdag.

Gratis bezorging
Alle bestellingen boven €35,- worden gratis bezorgd. Of het nu gaat over een hoeslaken, hoofdkussen, matras of complete boxspringset. 

Levering in de slaapkamer
Alle matrassen, bedden en boxsprings worden gratis geleverd in de slaapkamer. 

Kleine artikelen
Kleine goederen zoals dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken, etc. versturen wij met een pakketdienst (GLS). Je ontvangt een e-mail met de Track&Trace gegevens van de pakketdienst zodat je, jouw pakketje kunt volgen. Op de dag van levering zal de hele dag iemand beschikbaar moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen. Wanneer je gekozen hebt voor betaling bij levering, dien je bij de chauffeur contant te betalen.

Grote artikelen
Grote artikelen zoals bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, etc. worden door onze eigen bezorgers of door onze transporteur geleverd. Zodra jouw bestelling bij ons gereed staat, nemen wij telefonisch contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak. Je kunt dan zelf aangeven op welke werkdag je jouw bestelling geleverd wilt hebben. Het is helaas niet mogelijk een dagdeel of tijdstip af te spreken. 

Wanneer je gekozen hebt voor betaling bij levering (rembours) dan kun je bij levering de bezorgers met PIN of contant betalen. Zorg ervoor dat jouw pinlimiet toereikend is, zodat je zonder problemen het bedrag kunt pinnen. Je kunt in veel gevallen de bank een dag voor levering bellen om jouw pinlimiet te verhogen.

Levertijden

Op iedere productpagina vind je de verwachte levertijd van het product. In het productoverzicht van jouw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dien je in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Luxebedden.nl doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij afhankelijk van de fabrikanten/ leveranciers en transporteurs van de producten. 

Wijze van aflevering

Hieronder vind je per artikelgroep de wijze van levering/aanbieden:

Bedtextiel
Deze artikelen zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, etc. worden door GLS aan de voordeur overhandigd.

Matrassen
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Bedbodems
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd.

Ledikanten
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

Boxsprings
Bestellingen worden gratis tot in de slaapkamer geleverd en gemonteerd.

*Op de Waddeneilanden vindt géén montage plaats, met uitzondering van Texel.

Kosten afleveren

Luxebedden.nl brengt hiervoor kosten in rekening conform onderstaand:

Bestellingen onder een orderbedrag van € 35,- worden belast met € 4,95 verzendkosten.
Bestellingen boven een orderbedrag van € 35,- worden gratis geleverd. 

* Deze prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland (inclusief Texel en exclusief de overige Waddeneilanden) en België.
* Prijzen zijn inclusief BTW
* Pinnen van het bedrag is alleen mogelijk bij bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems.

Algemeen
Indien je niet aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden door ons gemaakte vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.