085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Klantenservice: Contactgegevens

Terug naar overzicht

Contactgegevens

Contact opnemen met Luxebedden.nl
Heb je een vraag over jouw product of jouw bestelling? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Voor vragen over de Luxebedden collectie verwijzen wij je graag naar de Luxebedden.nl winkel bij jou in de buurt.

Klantenservice
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer: +31 (0)85 - 064 0741  
E-mail: contact@luxebedden.nl

Hulp bij jouw online bestelling?
Voor vragen, advies en/of opmerkingen tijdens het plaatsen van jouw online bestelling kun je contact opnemen via info@luxebedden.nl of telefonisch via  +31 (0)85 - 064 0741, maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur.

Adresgegevens 
Luxebedden BV
Postbus 613
5400 AP  Uden

Telefoon: +31 (0)85 - 064 0741
E-mail: info@luxebedden.nl

Hoofdkantoor
Luxebedden.nl
Frontstraat 14
5405 AK Uden 

Tel: +31 (0)85 - 064 0741  
E-mail: info@luxebedden.nl

Luxebedden winkels
Bekijk hier het overzicht van onze winkels, de contactgegevens en openingstijden 

Bankgegevens
KvK-nummer: 17239551
IBAN-nummer: NL24 ABNA 0835 1930 20
BIC-nummer: ABNANL2A
BTW-nummer: NL.820.296.144.B01

Wie zijn wij?

Luxebedden.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van bedden en accessoires. Als online beddenspecialist bieden wij je bedden van topmerken tegen de beste prijzen. Luxebedden.nl heeft meerdere winkels in Nederland met showrooms waarin 60 tot 80 verschillende boxspringsets van bekende merken staan, tegen zeer scherpe prijzen. 

Wat doen we?

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat om alle A-merken bedden tegen zeer goede prijzen aan te bieden. Daarnaast worden bestellingen boven € 35,- gratis thuisbezorgd. Onder de € 35,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Hoe werken we?

Hoe gaat shoppen op Luxebedden.nl in zijn werk? Op onze website vindt u duizenden slaapartikelen. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door onze website en komt op deze manier steeds via enkele stappen bij het door u gewenste product. Zo kunt u eenvoudig op merk, maar ook op productgroep zoeken. Met een simpele druk op de bestelknop plaatst u de producten in het winkelmandje waarna u uw gegevens invult en het product kunt bestellen.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u twijfelt over bepaalde producten en/of dat u graag advies wilt van een van onze ervaren verkopers. Daarom zijn wij telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en voorzien we u graag van advies. Tevens kunt u onze showroom tijdens onze openingstijden bezoeken en telefonisch bereiken (Bekijk onze winkels en openingstijden)

Buiten deze tijden kunt u ook per e-mail uw vraag stellen via: info@luxebedden.nl. Wij trachten om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)85 - 064 0741, maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Daarnaast bieden we extra services zoals het compleet maken van uw offertes, het nakijken van uw offerte en het plannen van een afspraak om de bestelde producten bij u aan huis af te leveren en eventueel te monteren.

Naast de grootste webshop met duizenden topmerk producten op slaapgebied, hebben wij ook 6 grote showrooms in Nederland waar u veel van onze producten kun bezichtigen en kunt beleven.

Waarom Luxebedden.nl?
Het is tegenwoordig net zo gemakkelijk om via internet te kopen. Allereerst bent u niet gebonden aan openingstijden, maar kunt u wanneer het u uitkomt onze site bezoeken en rustig door onze virtuele showroom surfen.

"Maar ik wil de producten zelf zien, zodat ik weet wat ik koop!", zult u zeggen. Vergeet niet dat in een gemiddelde showroom nog geen vijf procent van het complete aanbod opgesteld staat. Hierdoor wordt ook in showrooms het overgrote deel via een folder en dus a.d.h.v productfoto's verkocht. Het voordeel van onze website is dat u bij ieder artikel naast de productfoto duidelijk en overzichtelijk de productomschrijving, prijs en levertijd vindt. Hierdoor kunt u eenvoudig een afgewogen beslissing maken. Als u toch de producten wilt bekijken, kunt u onze showroom bezoeken, onze opgeleide slaapspecialisten voorzien u dan van passend slaapadvies.

Als een van de grootste webwinkel op het gebied van exclusief slapen in Nederland kunt u bij Luxebedden.nl terecht voor losse onderdelen, maar ook voor de inrichting van complete slaapkamers. Uw voordeel t.o.v. een gemiddelde showroom kan hoog oplopen dus tel uit uw winst.