085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Klantenservice: Betalen

Terug naar overzicht

Wijzen van betalen

Op Luxebedden.nl kun je op verschillende manieren betalen:
- Betaling onder rembours contant* 
- Betaling onder rembours per pin aan de chauffeur*
- iDEAL
- Creditcard (Visa en/of Mastercard)
- PayPal
- Spraypay
- in3 

 Hieronder volgt een korte uitleg van iedere betaalmethode:

Betaling onder rembours - contant
Betaling onder rembours houdt in dat de bestelling contant wordt betaald op het moment dat deze bij jou geleverd wordt. Deze betaling vindt dan plaats door overdracht van contact geld. 

Betaling onder rembours - per pin 
Betaling onder rembours per pin houdt in dat de bestelling wordt betaald op het moment dat deze bij jou geleverd wordt. Deze betaling vindt dan plaats door een mobiel PINapparaat.  Wij zullen ervoor zorgen dat de chauffeur dan beschikt over een mobiel PINapparaat. Rembours betalingen per PIN zijn alleen mogelijk bij bestellingen van matrassen, bedbodems, boxsprings, ledikanten en kasten.

iDEAL
Als je kiest voor betalen met iDEAL maak je direct bij het afronden van jouw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDEAL.nl vind je de vele voordelen van deze betaalmethode.

PayPal
PayPal is 's werelds veiligste betaalmethode, al jouw aankopen zijn namelijk verzekerd door PayPal. Wanneer het product niet geleverd wordt of niet voldoet aan de omschrijving, krijg je het geld terug van PayPal. Helaas zijn wij wel genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen (3%) voor het gebruik van PayPal. Dit zijn de kosten die PayPal ons in rekening brengt voor het gebruik van hun diensten (aankoopverzekering) en omdat onze prijzen zo scherp zijn kunnen wij deze 3% niet meer extra als korting geven.

Betalen vanuit het buitenland

Voor betalingen vanuit het buitenland geldt een afwijkende manier van betalen. Je ontvangt de factuur en door middel van een internationale bancaire overschrijving voldoet je 3 dagen voor levering de betaling. Om deze bankoverschrijving te kunnen verrichten heeft u de IBAN en BIC code nodig:

Luxebedden.nl
Bankrekening: NL24 ABNA 0835 1930 20
BIC code: ABNANL2A

Je kunt bij het plaatsen van jouw bestelling ook gewoon direct online betalen met MrCash of iDEAL. Je kunt er ook voor kiezen onder rembours te laten leveren, dan betaal je bij levering per PIN of contant aan de chauffeur.

Vanaf buitenlandse bankrekeningen is het helaas niet mogelijk om middels een éénmalige machtiging te betalen. Indien je vragen hebt over betalingen vanuit het buitenland, neem dan contact op met de afdeling 'Verkoop', bereikbaar per e-mail via info@luxebedden.nl of op telefoonnummer +31 (0)85 - 064 0741.