085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Boxspring zonder matras kopen

Boxsprings bij Luxebedden.nl

Een boxspring is het meest comfortabel als die op maat is samengesteld. Naast complete boxsprings heeft Luxe Bedden ook boxsprings zonder matras in diverse maten zoals 140x200 cm, 160x200 cm 180x200 cm of zelfs grotere afmetingen. Informeer welke boxspringbodem (bonell- of pocketvering), kleur en afmeting bij je past en neem contact op met de klantenservice om jouw boxspring zonder matras op maat te bestellen. In onderstaande tekst zullen we kort de verschillen tussen een bonell- en pocketvering boxspringbodem toelichten.

Een bonell- of pocketvering boxspringbodem

Een boxspringbodem oftewel box bestaat onder andere uit springveren. Deze springveren kunnen op 2 verschillende manieren in de box verwerkt zijn. Zo zijn pocketveren afzonderlijk verpakt in kleine zakjes en bij bonellveren bestaat het uit één lang spiraaldraad die in de lengte van de boxspring, van links naar rechts loopt. Pocketveren hebben over het algemeen het voordeel dat de veren afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, waardoor het zich beter aanpast aan je postuur. De bonellveren variant heeft als voordeel dat het betaalbaarder is.

Elektrische of vlakke bedbodem

Naast de keuze uit bonell- of pocketveren, kun je kiezen uit een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring. Kijk je regelmatig tv of lees je in bed? Overweeg dan de elektrisch verstelbare bedbodem. Je kunt de hoogte eenvoudig naar wens instellen met de afstandsbediening. Een tweepersoons boxspring kun je afzonderlijk van elkaar verhogen bij zowel het voeten- als het hoofdeinde van het bed, waardoor je jouw partner ook niet hoeft wakker te maken.

Boxspring zonder matras bestellen

Ben je eruit welke boxspringbodem/kern je wilt en of je voor een elektrische of vlakke bedbodem gaat? Laat het onze klantenservice dan weten en zij zullen je verder informeren over de diverse mogelijkheden omtrent boxsprings zonder matras. Mail info@luxebedden.nl of bel naar 085- 064 0741.