Test gratis een Green Latex Hoofdkussen

Doe jij niets liever dan slapen? Dan zoeken we jou! Wij zijn op zoek naar vijf mensen die willen proefslapen op één van onze nieuwe hoofdkussens. Lees snel verder en wie weet mag jij het Green Latex Hoofdkussen gratis testen.

Win een Green Latex Hoofdkussen

Dat een goed ligcomfort belangrijk is om ’s nachts lekker te kunnen slapen, weten we wel. Maar dat je hoofdkussen daarbij een essentiële rol kan spelen, wordt vaak vergeten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we nu het perfecte matras voor iedereen: het Dixxius Green Latex Hoofdkussen.

Dit hoofdkussen is gemaakt van natuurlatex. Dit materiaal is perfect voorgevormd en soepel. De gebogen vorm van het kussen zorgt ervoor dat je nek naadloos wordt ondersteund. De tijk is anti-allergisch.

Ben jij benieuwd geworden naar dit Green Latex Hoofdkussen? Schrijf je dan hier in voor ons testpanel en maak kans op een Green Latex Hoofdkussen! Deze krijg je thuis geleverd en test je gedurende 30 dagen. Het enige wat je hiervoor moet doen is enquêtes invullen: na 1 dag en na 30 dagen. Hierna mag je het hoofdkussen kosteloos houden.

Wil jij niet in spanning wachten of je het hoofdkussen gratis mag testen? Je koopt het tweede Green Latex Hoofdkussen nu met 50% korting.

Back to top button