Onze bestverkochte topmatrassen uitgelicht

Een topmatras of matrastopper is een dun matras dat je bovenop je gewone matras legt. Een topper draagt bij aan een beter ligcomfort en zorgt ervoor dat je zo aangenaam mogelijk ligt op je bed. In deze blog laten wij jou onze bestverkochte Aeromax topmatrassen zien en vertellen wij je waarom deze toppers echte toppers zijn!

Aeromax toppers

Aeromax topmatrassen zijn unieke matrassen, omdat ze zijn opgebouwd uit mini pocketveren. Deze mini pocketveren zorgen voor extra ondersteuning en een optimaal slaapcomfort. Daarnaast hebben pocketveren ook het voordeel dat ze zorgen voor een goede ventilatie.

Er zijn drie verschillende modellen van deze topper: de Aeromax Comfort Topper, de Aeromax Nature Topper en de Aeromax Superior Topper. Iedere topper heeft unieke eigenschappen en het kan per persoon verschillen welke topper het beste bij jou past. Daarom gaan wij je hieronder vertellen wat de verschillen zijn tussen deze matrastoppers!

Aeromax Comfort Topper

De Aeromax Comfort Topper heeft een kern van pocketveren en een afdeklaag van 5 cm HR koudschuim aan beide kanten. De schuimlaag is veerkrachtig en zorgt ervoor dat je stevig ligt. Deze topper is het stevigste van de drie toppers. Daarnaast zorgt het koudschuim ook voor een hele goede ventilatie, zodat je heerlijk kunt slapen op deze topper. De tijk van deze topper is anti-allergisch en anti-huisstofmijt en dus ook geschikt wanneer je allergieën hebt.

Aeromax Nature Topper

De Aeromax Nature Topper heeft een kern van pocketveren en een afdeklaag van 2,5 cm natuurlatex aan beide kanten. De natuurlatex zorgt ervoor dat deze topper wat soepeler is en daarnaast nog beter ventileert. Natuurlatex heeft een vochtregulerende werking en deze topper zorgt daarom voor een optimaal slaapcomfort. Tenslotte heeft deze topper een tijk van onder andere linnen, wat ook zorgt voor een extra ademend effect.

Aeromax Superior Topper

De Aeromax Superior Topper is het dikste topmatras van de drie met een dikte van maar liefst 12,5 cm. Deze topper heeft net als de andere twee toppers een kern van 1.500 pocketveren. Dit zorgt voor een goede ondersteuning met een unieke drukverdeling. De topper heeft aan beide kanten een 5 cm dikke afdeklaag van natuurlatex en daarnaast nog een extra afdeklaag van kamelenwol. Dit zorgt ervoor dat de topper een nog betere vochtregulatie heeft.

Deze topper heeft een climate control tijk van wol en katoen. Deze tijk zorgt ervoor dat je het nooit te koud of te warm hebt.


Ben jij benieuwd geworden naar deze matrastoppers? Je kunt ze direct bestellen in onze webshop! Wil je de topmatrassen liever even uitproberen of advies vragen aan een van onze slaapadviseurs? Dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in een van onze winkels! Daar kun je alle drie de toppers voelen en natuurlijk proefliggen. Zo weet je zeker dat je het topmatras kiest dat bij jouw lichaam past!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button