Luxebedden Utrecht vernieuwd

De grootste collectie luxe bedden vindt je nu in ons compleet vernieuwde filiaal in Utrecht. Met trots presenteren wij één van onze grootste flagshipstores gevestigd aan de Woonboulevard Kanaaleilanden te Utrecht. 

Goed advies

Je kunt in deze winkel terecht voor goed advies door onze slaapexperts. Zij zullen niet alleen goed luisteren naar jouw wensen maar tevens beoordelen of een matras of slaapsysteem ook werkelijk aansluit op jouw specifieke lighouding. Onze experts zijn hier uitgebreid voor opgeleid en staan garant voor goed advies, zelfs zo goed dat we hier 90 dagen garantie op bieden! Naast het testen van boxsprings en matrassen is er ook een zeer ruime keuze in topmatrassen, hoofdkussens, dekbedden en beddengoed. Wist je dat het kiezen van het juiste hoofdkussen minstens zo belangrijk is voor je lighouding als de keuze van het juiste matras? Daarnaast kun je een hoofdkussen alleen testen op het matras waar je het op gaat gebruiken. Oké toegegeven, dit klinkt allemaal vrij ingewikkeld maar onze adviseurs leggen binnen no-time het juiste kussen onder je hoofd.

Ervaar hier alle topmerken onder één dak

De winkel is ruim opgezet en bestaat uit aparte merkstudio’s waardoor je heel overzichtelijk alle merken met elkaar kunt vergelijken. Naast het uitproberen van het verschil in ligcomfort kun je hier uiteraard ook veel inspiratie opdoen voor in je eigen slaapkamer. Luxebedden.nl heeft het grootste aanbod topmerken van alle beddenketens in Nederland!

Bekijk de laatste trends op het gebied van kleuren en stoffen. Een trend op dit moment zijn de Velvet (Velours) stoffen en dit is te zien in onze winkel, er is een keuze uit wel meer dan honderd velvet stoffen. Durf jij het aan om een felle kleur te kiezen? Of speel je liever op safe met één van de vele grijstinten? Uiteraard helpen onze adviseurs je graag bij het maken van een keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button