Waan je elke dag in een luxe hotel!

Koop een hotelbed en waan je elke dag in een luxe hotel!

Je kent het wel, heb je een paar nachten in zo’n heerlijk groot en zacht hotelbed geslapen, moet je weer opnieuw gaan wennen aan je eigen goedkope Ikea bed. Maar wat als je die hotelervaring nou ook gewoon thuis kunt creëren? Bij Luxebedden.nl vind je Amerikaanse merken die prachtige luxe boxsprings maken, net als in een luxe hotel.

Droom weg in een Amerikaans bed van Serta

Serta is een Amerikaans beddenmerk waarvan je de bedden vaak ziet terugkomen in toonaangevende hotels. Als je in Amerika in een luxe hotel hebt geslapen, dan is de kans heel groot dat je toen op een Serta boxspring sliep. Dus wil je een hotelervaring creëren in je eigen slaapkamer? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze Serta boxsprings.

Serta heeft meer dan 80 jaar ervaring met het maken van bedden en dat merk je! Serta boxsprings worden handgemaakt en zijn daardoor prachtig gedetailleerd. Je kunt kiezen uit vele verschillende soorten hoofdborden en stoffen en zo je bed precies afstemmen op jouw wensen.

Ultiem slaapcomfort in een hotelbed van Serta

Serta maakt gebruik van een uniek verensysteem van Miracoil veren en dit zorgt voor ultiem ligcomfort en optimale ondersteuning. Daarnaast zijn de materialen die Serta gebruikt duurzaam en natuurlijk, wat zorgt voor een langere levensduur van de boxsprings.

De Amerikaanse bedden van Serta zijn elegant en verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd iets tussen zit in jouw smaak. Met het hoofdbord, eventuele voetbord en andere accessoires, zoals nachtkastjes, kun je jouw Serta bed geheel aanpassen naar je eigen smaak.

Zo kun je kiezen voor een stoffen boxspring in hele rustige kleuren, zoals antraciet, zwart of beige. Maar door te kiezen voor een shiny lederlook hoofdbord of een gevlochten hoofdbord creëer je ineens een hele andere look in je slaapkamer. Bij een Serta boxspring heb je letterlijk de keuze uit alle kleuren van de regenboog en kun je jouw perfecte bed stapje voor stapje samenstellen.

Ben je al weg aan het dromen over een hotelbed in je slaapkamer? Neem dan snel een kijkje in het assortiment Serta boxsprings. Misschien ziet jouw droombed er wel tussen!

Welke maat heeft een Amerikaans bed?

In Amerika wordt vaak gesproken van queensize en kingsize bedden, maar in Nederland houden we andere afmetingen aan. Welke maat moet je kiezen als je zo’n lekker groot Amerikaans bed wilt hebben? Een kingsize bed is 183 of 193 cm breed en 203 cm lang, een queensize bed is 152 cm breed en 203 cm lang.

Als je een kingsize bed wilt, kun je dus het beste gaan voor een boxspring 180×200 cm. Als je liever een nog groter bed wilt, kan dat ook. Bij Luxebedden.nl vind je boxsprings tot wel 240 cm lang!

Voor een queensize bed kies je een boxspring van 160×200 cm. Dit is in Nederland de populairste maat voor een tweepersoonsbed. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button