Interieurtrends 2018: Zo style je je slaapkamer

Mono, strepen, banen, blokken, bloemen… Of je nu houdt van effen kleuren of juist van vrolijke dessins, deze lente is er voor ieder wat wils. In deze blog bespreken we de interieurtrends van het voorjaar 2018 en geven we inspiratie hoe je deze trends in jouw slaapkamerinterieur verwerkt.

Interieurtrends 2018: Zo style je je slaapkamer

Mono

Na een lange dag is het fijn om in je slaapkamer helemaal tot rust te komen. Hoe doe je dat beter dan met een minimalistisch interieur? Zo min mogelijk prikkels en afleiding. Daarom is ook in het voorjaar van 2018 de minimalistische stijl een ware interieurtrend. Met een effen dekbedovertrek in een lichte kleur haal je deze trend naar jouw slaapkamer.

Links: Dekbedovertrek Cinderella Smoke Rose
Rechts: Dekbedovertrek Walra New Vintage Blue

Interieurtrends 2018: Zo style je je slaapkamer

Strepen en banen

Niets schreeuwt zomer zoals een blauw wit gestreepte print: dat strandgevoel, een frisse bries… Het is dan ook niet voor niets dat strepen en banen al lange tijd populair zijn in het slaapkamerinterieur. Ook in het voorjaar van 2018 blijft deze trend bestaan. Laat deze trend bijvoorbeeld terugkomen in je behang, vloerkleed of beddengoed. Bij Luxebedden.nl vind je diverse dekbedovertrekken die perfect passen in deze stijl:

Links: Dekbedovertrek Cinderella Costa Pink
Rechts: Dekbedovertrek Walra Everline 

Interieurtrends 2018: Zo style je je slaapkamer

Bloemen

Ben jij niet zo van de effen kleuren en simpele strepen? Dan is de bloementrend misschien wat voor jou. Haal buiten naar binnen met fleurige patronen. Daarnaast past deze print perfect in de botanische trend: veel prints van bladeren, bloemen en urban jungle. Deze dekbedovertrekken passen perfect in deze interieurtrend:

Links: Dekbedovertrek Flower Rain
Rechts: Dekbedovertrek Essenza Fleur

Welke interieurtrend van 2018 past het beste bij jou?
Laat het ons weten in de reacties!

Back to top button