• Zo breng je de lente in je interieur

  Waar denk jij aan bij het woord ‘lente’? Wij denken aan oplopende temperaturen, lichte materialen en frisse kleuren. Geel, blauw, groen, het kan ons niet kleurrijk genoeg zijn! Door je interieur ook binnenshuis lenteproof te maken, geniet je nog net wat meer van dit prachtige seizoen. Zelfs wanneer de zon niet schijnt. Laat je inspireren!

  Zo breng je de lente in je interieur

  Felle kleuren

  Het maakt niet uit of je slaapkamer industrieel, romantisch of modern is ingericht, een effen kleur past in ieder interieur. Zeker in de lente! Kies voor een felle kleur of juist een lichte pastelkleur. Dit laatste past perfect in de huidige trends.

  Links: Walra Dekbedovertrek New Vintage Blauw
  Rechts: Walra Dekbedovertrek New Vintage Roze

  Zo breng je de lente in je interieur

  Lichte materialen

  Houd jij niet zo van felle kleuren? Dan kun je in de lente ook prima uit de voeten met een fijn, wit dekbedovertrek. Combineer dit met botanische materialen voor een urban jungle look of houd het licht en creëer een luchtige en dromerige sfeer. Waar kies jij voor?

  Links: Cinderella Dekbedovertrek Simone White
  Rechts: Walra Dekbedovertrek New Vintage Wit 

  Zo breng je de lente in je interieur

  Kleurrijke designs

  Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken in een lente interieur. Je kunt ervoor kiezen echte bloemen te gebruiken. Leuk op je nachtkastje! Heb jij niet zo’n groene vingers of last van een allergie? Kies dan voor een bloemenprint. Ook erg sfeervol!

  Links: Essenza Dekbedovertrek Fleur Roze
  Rechts: Essenza Dekbedovertrek Fleur Donkerblauw

  Heb je dit al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *