Zo breng je de lente in je interieur

Waar denk jij aan bij het woord ‘lente’? Wij denken aan oplopende temperaturen, lichte materialen en frisse kleuren. Geel, blauw, groen, het kan ons niet kleurrijk genoeg zijn! Door je interieur ook binnenshuis lenteproof te maken, geniet je nog net wat meer van dit prachtige seizoen. Zelfs wanneer de zon niet schijnt. Laat je inspireren!

Zo breng je de lente in je interieur

Felle kleuren

Het maakt niet uit of je slaapkamer industrieel, romantisch of modern is ingericht, een effen kleur past in ieder interieur. Zeker in de lente! Kies voor een felle kleur of juist een lichte pastelkleur. Dit laatste past perfect in de huidige trends.

Links: Walra Dekbedovertrek New Vintage Blauw
Rechts: Walra Dekbedovertrek New Vintage Roze

Zo breng je de lente in je interieur

Lichte materialen

Houd jij niet zo van felle kleuren? Dan kun je in de lente ook prima uit de voeten met een fijn, wit dekbedovertrek. Combineer dit met botanische materialen voor een urban jungle look of houd het licht en creëer een luchtige en dromerige sfeer. Waar kies jij voor?

Links: Cinderella Dekbedovertrek Simone White
Rechts: Walra Dekbedovertrek New Vintage Wit 

Zo breng je de lente in je interieur

Kleurrijke designs

Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken in een lente interieur. Je kunt ervoor kiezen echte bloemen te gebruiken. Leuk op je nachtkastje! Heb jij niet zo’n groene vingers of last van een allergie? Kies dan voor een bloemenprint. Ook erg sfeervol!

Links: Essenza Dekbedovertrek Fleur Roze
Rechts: Essenza Dekbedovertrek Fleur Donkerblauw

Back to top button