085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >

Merkenoverzicht

Compleet overzicht van de merken bij Luxebedden.nl

Luxebedden.nl is een grote slaapspecialist met meer dan 45 merken onder één dak. Zo vindt je bij Luxebedden.nl onder andere de beste merken boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed. Bekijk de website voor meer informatie over het gehele assortiment en kom proefliggen in één van onze winkels. Ervaar het comfort van de beste materialen en hoogwaardige kwaliteit.

De beste boxspring merken

Luxebedden.nl heeft een assortiment met de beste merken boxsprings van over de hele wereld. Enkele Nederlandse topmerken zijn Pullman, Eastborn en Norma. Dit is hoogwaardige kwaliteit, comfort en lange levensduur voor een eerlijke prijs. Serta is een merk uit Amerika dat bekend staat om hoge en grote boxsprings. Populaire merken uit Scandinavië zijn Jensen, Carpe Diem en Wonderland. Scandinavisch slapen op een trendy design met ultieme ondersteuning en comfort. Dit zijn echter wel de dure boxspring merken. De kwaliteit is zeer hoog maar daar betaal je uiteraard ook voor. Bekijk de gehele collectie boxsprings voor alle merken en modellen.

Alle bedden merken

Het assortiment bedden is niet zo uitgebreid als bij de boxsprings, desalniettemin zijn er diverse topmerken verkrijgbaar. Timbera, Dico, Loof en Aldenhuijsen zijn slechts enkele merken uit het assortiment. Aldenhuijsen heeft enkele modellen speciaal ontwikkeld voor senioren. Deze bedden hebben meerdere opties en zijn tevens verkrijgbaar in een deelbare variant.

Matrassen merken

Het matrassen assortiment bestaat uit ruim 15 verschillende merken van hoge kwaliteit. De modellen en prijzen variëren van zeer voordelig met goede prijs/kwaliteit verhouding, tot hoog maar met een onovertroffen kwaliteit en comfort. Tempur is bijvoorbeeld een merk met duurdere matrassen van zeer hoge kwaliteit. Polypreen daarentegen heeft een ruime collectie meer daarin ook goedkopere modellen. Wanneer je bewezen kwaliteit wilt tegen een goede prijs ben je bij onder andere Eastborn en Velda aan het juiste adres. Dit zijn al jarenlang topmerken die kwalitatieve producten aan bieden tegen een mooie prijs. Aeromax is een relatief nieuw merk maar de matrassen zijn met 1750 pocketveren en hoogwaardige afdeklaag zeer comfortabel maar bieden een goede ondersteuning. Door het assortiment van ruim 200 modellen is er Luxebedden.nl een matras voor iedereen. Bekijk de collectie matrassen voor het volledige aanbod.