085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Wij hebben extra aandacht voor jouw veiligheid en hygiëne i.v.m. COVID-19. Lees meer >
Bekijk alle filters

Merk: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Breedte: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Lengte: selecteer één of meerdere filters

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen

Opbergruimte: selecteer één filter

Sluiten
Annuleren
Selectie toepassen
Selectie wissen
Filters wissen
 • 6 Showrooms
  in Nederland

  6 Showrooms in Nederland

  Al onze showrooms zijn minimaal 1000m2 en te vinden in Breda, Rotterdam, Uden, Utrecht, Duiven en Amsterdam

 • Gratis montage en levering
  tot in de slaapkamer

  Gratis bezorging

  Alle bestellingen boven € 35,- worden GRATIS bezorgd! Grotere artikelen zoals matrassen, toppers en complete boxsprings worden door onze bezorgers geleverd en gemonteerd op de door u gewenste plaats. Alle verpakkingsmaterialen nemen we uiteraard mee terug.
  Dit geldt niet voor showroomproducten.

 • 085 - 064 07 41
  Onze support helpt je graag

  Hulp of advies nodig?

   

  Maandag 09:00 - 17:00
  Dinsdag 09:00 - 17:00
  Woensdag 09:00 - 17:00
  Donderdag 09:00 - 17:00
  Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Gespreid betalen
  in 3, 12, 18, 24 of 36 maanden

  Gespreid betalen via SprayPay of in3

  Lees hier alles over betalen via in3 & SprayPay.

Boxspring met Opbergruimte

Exclusive
Boxspring met opbergruimte - Romantovich Exclusive Stauby
Romantovich
Romantovich Exclusive Stauby Boxspring
Romantovich Exclusive Stauby Boxspring
(20 reviews)
 • Bed met opbergruimte
 • Leverbaar in diverse stoffen en kunstleder
 • Hoog bed, makkelijk in- en uitstappen

1.529,-

2.029,-

 • Gratis vakkundige levering en montage
Exclusive
Boxspring met opbergruimte - Romantovich Exclusive Roomy
Romantovich
Romantovich Exclusive Roomy Boxspring
Romantovich Exclusive Roomy Boxspring
(20 reviews)
 • Bed met opbergruimte
 • Leverbaar in diverse stoffen en kunstleder
 • Optioneel beschikbaar met TV-lift

1.409,-

1.859,-

 • Gratis vakkundige levering en montage
terug naar boven
Nog 0 Items

Wat is een boxspring met opbergruimte?

Een boxspring met opbergruimte is een standaard bed met onder het slaapgedeelte ruimte om spullen op te bergen. De boxen of lades zijn over het algemeen mooi weggewerkt waardoor je deze bijna niet ziet. De opbergruimte doet dus niets af aan het design of uiterlijk van een boxspring. De stijlvolle en tijdloze uitstraling van een boxspring blijft hierdoor behouden. Mocht je het echter niet mooi vinden kun je ook onze complete collectie bekijken voor andere modellen boxsprings.

In de opbergboxen kun je alles opbergen. Van dekbedden, kussens en ander beddengoed tot schoenen, kleding en sportspullen. Het grote voordeel is dat je minder kastruimte nodig hebt waardoor een bed met opbergruimte zeer geschikt is voor kleinere slaapkamers. Het is dus een bijzonder praktische oplossing voor bijvoorbeeld studentenkamers en studio’s. Vooral in grote steden waar de vierkante meters van een appartement prijzig zijn, is de extra opbergruimte een groot voordeel.

Verschillende opties voor de opbergruimte

De grootte van de opbergbox is afhankelijk van de breedte en lengte van je boxspring. Over het algemeen bevindt de opbergruimte zich namelijk nagenoeg onder het hele onderstel van je bed. De opbergruimte kun je op meerdere manieren bereiken. Welke voor jouw situatie het beste is hangt af van diverse factoren. Wanneer je een 2 persoonsbed hebt open je beide bedhelften afzonderlijk. In onderstaande paragraaf wordt meer uitleg gegeven over de verschillende opties.

Openklappen bij het voeteneinde

Je kunt bij het voeteneind de bedbodem in zijn geheel omhoog klappen middels scharnierpunten bij het hoofdeinde. Aan beide zijdes van de boxspring zitten veren die zorgen dat je de box met weinig kracht kunt openen.

Openklappen vanaf de zijkant

Een andere optie is dat je de bedbodem vanaf de zijkant openklapt. Dit werkt via hetzelfde principe als openklappen bij het voeteneind. Het voordeel is echter dat je met deze optie over de hele lengte van je boxspring spullen in de opbergbox kunt plaatsen. Dit geeft je meer bewegingsvrijheid dan wanneer je alleen bij het voeteneind spullen in de box kunt leggen.

Openklapbare ruimte

Een openklapbare opbergruimte bereik je met kleppen die tegen de zijkant van het onderstel zijn gemonteerd. Je kunt via een kiepsysteem de kleppen openen en spullen in de opbergbox leggen.

Uitschuifbare opberglades

Er zijn ook bedden met uitschuifbare lades aan de zijkant van het bed. Je kunt de lades onder het bed uit trekken, vullen met spullen en dan weer terug schuiven. Een groot nadeel is dat je naast het bed relatief wat ruimte moet vrijhouden, omdat de lades anders niet ver genoeg onder het bed uit kunnen.

Waar moet je op letten bij de aankoop

Als je een bed met opbergsysteem koopt is het vooral belangrijk om eerst de ruimte in je slaapkamer goed op te meten. Hoe groot mag het bed zijn en is er nog ruimte over aan de zijkant om goed te bewegen? Dit zijn belangrijke vragen wanneer je een nieuw bed koopt. Mocht de ruimte naast je bed wat klein zijn, dan is het verstandig om te kiezen voor een bed waarbij het onderstel openklapt. De uitschuifbare lades nemen dan te veel ruimte in en gaan niet goed open.

Wil je grotere spullen opbergen, dan is het verstandig om kiezen voor een openklappende zijkant. Je hebt dan namelijk over de hele lengte van het bed ruimte om spullen in de box te leggen. Wanneer het bed openklapt bij het voeteneinde zal het veersysteem aan de zijkant van de box zitten. Hierdoor kun je enkel vanaf de breedte van één bedhelft spullen in de box leggen. Gemiddeld is een bedhelft 90 cm breed en 200 cm lang. Dit is dus een aanzienlijk verschil.

Stijlvolle Romantovich Stauby Opberg boxspring

De Boxspring Romantovich Stauby is niet zomaar een boxspring. Het strakke en stijlvolle hoofdbord geeft deze boxspring een tijdloze look waardoor het in iedere slaapkamer past. Je kiest uit meer dan 100 verschillende opties voor de keur en stof. Hierdoor stel je je boxspring helemaal naar wens samen. Zeker wanneer je dit model bestelt in de uitvoering van 200 cm breed en 220 cm lang geniet je van een enorme hoeveelheid opbergruimte.