085 - 064 07 41 - wij staan altijd klaar voor advies
Menu
0 Producten - 4,95 Verzendkosten€ 0,00
Bestelling afronden
Serta boxsprings

Serta boxsprings

We make the world's best mattress

Bekijk de Serta collectie

Waarom een Serta bed?

✓ s Werelds grootste matrassenproducent sinds 1933

✓ Meest comfortabele veerkracht dankzij duurzaam en uniek Miracoil verensysteem

✓ Ervaar iedere nacht het slaapcomfort van het beste hotel

✓ Meest toonaangevende hotels wereldwijd kiezen voor Serta

✓ Actief in meer dan honderd landen

✓ Het keren van je matrassen is niet nodig

Serta Boxspringset Lounge

Thuis ook slapen zoals je in de beste hotels slaapt? Bezoek Luxebedden.nl bij jouw in de buurt.

Kom proefliggen > Bekijk deze boxspring >

Serta bedden vind je online bij Luxebedden.nl


Ben je op zoek naar Serta bedden? Bij Luxebedden.nl vind je een zeer grote collectie terug. Zowel online als offline in één van onze winkels. In onze webshop informeren wij je uitgebreid over niet alleen de Serta boxsprings, maar ook over de matrassen, accessoires en zelfs het beddengoed van Serta. Kijk rustig eens rond en laat je inspireren door deze fantastische collectie.Serta boxsprings: al meer dan 80 jaar!


Dat Serta één van de grootste beddenmerken is, blijkt wel uit hun ruime historie van meer dan tachtig jaar ervaring in het vervaardigen van bedden. Een Serta boxspring herken je aan kwaliteit en luxe en het gebruik van duurzame materialen. Wanneer je kiest voor een Serta boxspring waan je je op een heerlijk hotelbed. Niet voor niets kiezen vooraanstaande hotels al tientallen jaren voor het geweldige slaapcomfort van Serta. Serta boxsprings zijn nog maar vanaf 2013 verkrijgbaar in Nederland en dus ook snel en eenvoudig via Luxebedden.nl.Serta boxspring naar jouw keuze en stijl


Een Serta boxspring stel je geheel naar je eigen wensen samen. Zo kies je voor de stofsoort en -kleur van je keuze. Ook combineer je je boxspring wat stijl betreft met het hoofdbord naar keuze. Serta kent verschillende soorten hoofdborden. De hoofdborden hebben allemaal een verschillende uitstraling waardoor de boxspring steeds een andere look krijgt. Bekijk ons assortiment en ontdek welke stijl bij jou past!